Skip to content

Accessoires voor je trampoline maken het springen extra plezierig en veilig. Wij hebben verschillende accessoires, zoals veiligheidsnetten, framenetten, afdekhoezen, verankeringen, trappen voor outground trampolines en bounce boards. We bieden de beste kwaliteitsgarantie door alleen trampoline accessoires te leveren van het duurzame merk Salta, dat voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Houd je trampoline langer goed met beschermrand en afdekhoes

Al onze trampolines komen met een inbegrepen beschermrand. Deze rand dekt de springveren af, waardoor deze langer meegaan. Bovendien zorgt het voor extra veiligheid tijdens het springen. Hierdoor garanderen we dat alle trampolines veilig zijn en lang mee gaan. Toch maken extra accessoires het springen nog leuker en veiliger.

Wil je je trampoline bijvoorbeeld beschermen tegen slijtage en weersinvloeden? Kies dan voor een trampoline afdekhoes. Een afdekhoes gaat over de rand, springmat en veren en zorgt zo dat jouw trampoline langer mooi blijft. Afdekhoezen beschermen de trampoline ook tegen vallende bladeren en takken. Voor de regen heeft hij een klein gat in het midden, zodat het water er niet op blijft staan. Een goed ingesprongen springmat laat het water makkelijk door.

Trampoline accessoires voor extra veiligheid: veiligheidsnetten, framenetten en verankering

We hebben een uitgebreid aanbod van trampoline accessoires die het gebruik van de trampoline extra veilig maken:

Veiligheidsnetten

Veiligheidsnetten zorgen ervoor dat jij of je kinderen niet van de trampoline vallen bij een te enthousiaste sprong of controleverlies. Onze netten sluiten speciaal aan bij de Premium Black editionnen zijn er voor alle vormen, maten en kleuren.

Afdekhoezen

Afdekhoezen zijn onmisbaar om je trampoline netjes en schoon te houden. Ook ziet het er mooi strak afgewerkt uit.

Verankering

Verankering voor je trampoline komt goed van pas bij ons onstuimige klimaat. Het houdt je trampoline op de plaats tijdens een storm. Dit kan veel schade voorkomen.

Trappen

Trappen bieden uitkomst bij out ground trampolines. Met behulp van een trap klim je makkelijk op de trampoline en het verhindert dat kinderen een grote gevaarlijke sprong moeten maken om er weer af te komen.

Extra veel springplezier met trampoline accessoires

Trampoline accessoires maken het springen niet alleen veiliger, maar ook leuker! Zo kun je met een bounce board extra leuke stunts en trucs oefenen op een veilige manier. Daarnaast bieden we ook basketbalpalen en voetbalgoals. Sporten krijgt een extra dimensie als je het al verend en springend vanaf de trampoline kan doen. Bovendien verkopen we een trampoline tent, zodat je kinderen logeerpartijtjes kunnen organiseren. Tot slot hebben we trampoline verlichting om het springen in de avonduren extra bijzonder te maken.

Trampoline accessoires van het kwaliteitsmerk Salta

Onze trampoline accessoires komen uitsluitend van het merk Salta, dat garant staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Zo kun je extra veilig, verantwoord en met plezier springen op je trampoline!

De accessoires passen naadloos bij de verschillende soorten trampolines van Salta die we aanbieden, zoals de Royal Baseground sports en de Premium Black Edition. Op deze manier kun jij zorgeloos genieten van springplezier voor het hele gezin. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op over de verschillende mogelijkheden.

Salta sport

bounce net 84x 84 cm

voetbalgoal 100 x 60

Basketbal

Back To Top